Костевич став гравцем польської “Варти”

Колишній захисник київського “Динамо” Володимир Костевич став гравцем «Варти».

Фото: офіційний сайт “Варти”

Колишній захисник “Динамо”, який виступав вже у чемпіонаті Польщі в складі познанського «Леха» став гравцем «Варти». Він підписав контракт до червня 2023 року з опцією продовження на рік. Його останнім клубом було київське «Динамо». Однак у складі чемпіона України він не провів жодного матчу. Він приєднався до команди Зелених вільним агентом.

Костевича добре знають вболівальники з Великопольщі. Вихованець львівського футболу, вже як гравець львівських «Карпат» на початку 2017 року був придбаний познанським «Лехом». Він провів там понад 3,5 роки і зіграв 100 матчів у Екстраклясі та загалом 119 офіційних ігор за “Лех”. За цей час він забив 2 голи і віддав 12 результативних передач.

У жовтні 2020 року Володимир Костевич повернувся на батьківщину. Став гравцем київського «Динамо», але не зміг дебютувати за цей клуб. Він давно бореться з травмами. Тим часом він був відданий в оренду львівському “Руху”. 

Восени 2022 року в якості гостя брав участь у тренуваннях команди тренера Давіда Шульчека та зіграв у кількох спарингах. Лише тепер він міг стати гравцем Зелених.

Польський клуб у який перейшов Костевич, займає 5-те місце у Екстраклясі, відстаючи від зони єврокубків на 6 очків.

Новини партнерів

Комментарии: