Кілька клубів АПЛ захоплюються талантом з “Ювентуса”

Новий талант “Ювентуса” Самуель Ілінг-Джуніор привернув увагу, коли він увірвався в команду Массіміліано Аллегрі, і тепер кілька клубів Прем’єр-ліги зацікавилися 19-річним гравцем.

Embed from Getty Images

Англійський підліток приєднався до «бьянконері» з «Челсі» у вересні 2020 року приблизно за 130 000 євро, увійшовши до молодіжної системи туринського клубу.

Після того, як Ілінг-Джуніор вразив у своїх молодіжних командах Primavera та Next Gen, цього сезону він отримав підвищення до першої команди Аллегрі, дебютувавши за “Ювентус” у переможному матчі над “Емполі”.

Як повідомляв 90min, клуби Прем’єр-ліги “Манчестер Сіті”, “Челсі” та “Ньюкасл” уважно стежили за розвитком Ілінга-Джуніора в “Ювентусі” та розглядають можливість переходу підлітка влітку.

Ілінг-Джуніор ще в грудні підписав новий контракт з «бьянконері», який буде діючим до 2025 року, але проблеми з командою поза полем і фінансові обмеження, можуть підштовхнути їх до продажу талановитого підлітка, який вже віддав дві гольові передачі в 11 матчах “старої сеньйори”.

19-річним англійцем також цікавляться німецькі гранди мюнхенська “Баварія” та дортмундська “Боруссія”.

Новини партнерів

Комментарии: