“Манчестер Юнайтед” розглядає Ковачича як альтернативу Де Йонгу

«Манчестер Юнайтед» приєднався до суперників з Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» та «Ліверпуль» у дослідженні можливого підписання півзахисника «Челсі» Матео Ковачича, повідомляє 90min .

Embed from Getty Images

Усі три клуби прагнуть оновити свої варіанти півзахисту в наступному сезоні та бачать можливість підписати хорватського півзахисника, якому в травні виповниться 29 років, із клубу із західного Лондона.

Ковачич збирається вступити в останній рік свого контракту, і хоча “Челсі” прагне, щоб гравець залишився, переговори про продовження ще не просунулися далі початкових етапів. Відомо, що Ковачич і його представники наразі зважують варіанти, і зараз розглядається можливість залишитися в Англії навіть у разі відходу зі Стемфорд Брідж.

Ковачич, який приєднався до «Челсі» на правах оренди в 2018 році, а потім підписав постійну угоду, носив капітанську пов’язку під час недавньої домашньої нічиєї з «Евертоном», і його вважають неперевершеним професіоналом – навіть тренери суперників Ерік тен Хаг, Пеп Гвардіола та Юрген Клопп.

«Юнайтед» має намір підписати контракт із восьмим номером до наступного сезону, і вважає цю позицію, а також центрального форварда своїми пріоритетами на ринку.

Френкі де Йонг був головною ціллю «Юнайтед» після приходу Тена Хега, 90min додає, що інтерес залишається, незважаючи на останні публічні заяви гравця, хоча вони вивчають інші варіанти на цій позиції. Вважається, що Ковачич відповідає профілю і викликає активний інтерес у Юнайтед.

Новини партнерів

Комментарии: