Кім-Мін Дже не має наміру покидати “Наполі”

Захисник Кім Мін-Дже заткнув «безглузді» чутки про трансфер, припустивши, що він не має наміру залишати «Наполі» влітку.

Embed from Getty Images

26-річний південнокорейський центральний захисник приєднався до «Партенопеї» минулого літа з «Фенербахче» за угоду вартістю близько 18 мільйонів євро, що набагато нижче його справжньої ринкової вартості.

Кім був одним із найкращих захисників Італії цього сезону, відіграючи важливу роль у скудетто «Наполі» та привертаючи увагу низки європейських клубів, у тому числі «Тоттенхема».

Виступаючи після товариської гри Південної Кореї з Колумбією (2:2), Кім першим відповів на питання про своє майбутнє в “Наполі”.

«Мене не можуть турбувати чутки про трансфери, тому що вони не відповідають дійсності. Зараз я зосереджуюсь на команді, а не на таких дурницях. Попереду так багато важливих матчів, і зараз я хочу зосередитися лише на Наполі», – сказав Кім.

Контракт 26-річного Кіма з Наполі діє до червня 2025 року з опцією ще на два роки. Повідомляється, що він також має доступну умову звільнення в розмірі близько 50 мільйонів євро, яка діє цього літа.

Новини партнерів

Комментарии: