Віце-президент “Галатасараю” в захваті від трансферу Дзаньоло

Ерден Тімур, віце-президент “Галатасарая”, посміхався, коли розмірковував про угоду, яка перевела Ніколо Дзаньоло з “Роми” до Туреччини.

Embed from Getty Images

23-річний італійський форвард різко покинув італійську столицю в зимове трансферне вікно після вимоги покинути клуб.

Говорячи через Джанлуку Ді Марціо, Тімур поміркував про угоду, яка привела Дзаньоло в “Галатасарай”, і про те, як вона відображає плани клубу на майбутнє.

«Минулого року ми інвестували 90 мільйонів євро, але команда посіла 13 місце. Різниця лише в тому, що у нас не було Дзаньоло.

«Дзаньоло був би проданий у «Борнмут» за 29+3 мільйони євро за шість днів до того, як «Рома» прийняла нашу пропозицію в розмірі 15 мільйонів євро, які мають бути виплачені протягом п’яти років.

«В останні дні на ринку ми шукали гравця з такими характеристиками, і ми визначили два профілі: Хакіма Зієша та Нікколо Дзаньоло.

«Для обох гравців сталося так, що їхні прямі переговори про купівлю зірвалися, і вони могли виявитися дешевими угодами.

«Ми купували гравців з вищою ціною, ніж ціна їх придбання. Ми працюємо над 30-річним баченням, щоб погасити борги за попередні ринкові роки».

З моменту прибуття на початку лютого Дзаніоло зіграв двічі за Галатасарай, забив у своєму дебюті проти Касимпаши. Контракт італійського форварда з турецькою командою діє до червня 2027 року, і він має низьку відпустку вартістю близько 25-30 мільйонів євро.

Новини партнерів

Комментарии: