Антоніо Конте покинув “Тотенхем”

“Тоттенхем” підтвердив, що вони розірвали контракт з головним тренером Антоніо Конте за взаємною згодою.

Embed from Getty Images

Очікувалося, що італієць залишить свою посаду в перший тиждень міжнародної перерви після вибухової прес-конференції коли вони зіграли внічию з «Саутгемптоном» (3:3), накидаючись на своїх гравців і припускаючи, що право власності на трофей клубу має бути під сумнівом.

«Тоттенхем» чекав до пізнього вечора неділі, щоб оголосити про його відхід, розкривши в заяві: «Ми можемо оголосити, що головний тренер Антоніо Конте покинув клуб за взаємною згодою. Ми досягли кваліфікації Ліги чемпіонів у першому сезоні Антоніо в клубі. Ми дякуємо Антоніо за його внесок і бажаю йому успіхів у майбутньому.

«Крістіан Стелліні обійме команду в якості виконувача обов’язків головного тренера до кінця сезону разом з Раяном Мейсоном в якості помічника головного тренера».

Голова клубу Даніель Леві додав: «У нас залишилося 10 ігор Прем’єр-ліги, і ми боремося за місце в Лізі чемпіонів. Ми всі повинні об’єднатися. Кожен має активізуватися, щоб забезпечити якомога вищий результат для нашого клубу та дивовижні, віддані прихильники».

Новини партнерів

Комментарии: