Вболівальників “Феєнорда” не допустять на матч проти “Роми”

Місцева влада Риму наказала закрити виїзний кінець і не продавати квитки жодному жителю Нідерландів, коли Рома прийматиме “Феєнорд” у чвертьфіналі Ліги Європи.

Embed from Getty Images

Перший матч відбудеться 13 квітня в Роттердамі, а вирішальний — на «Стадіо Олімпіко» 20 квітня.

Як і очікувалося, зустріч між місцевою владою у Вічному місті призвела до повного придушення всіх уболівальників «Фейєноорда», які могли навіть розглянути можливість відвідати матч-відповідь.

Виїзний кінець буде закритий на Стадіо Олімпіко, а продаж квитків на будь-які секції буде заборонено для людей, які є жителями Нідерландів.

Це пов’язано з інцидентами, які вже мали місце під час підготовки до матчу Ліги Європи в лютому 2015 року, в результаті чого шість уболівальників визнали винними у вандалізмі над історичним фонтаном Баркачча на площі Навона, який датується 17 століттям.

На усунення заподіяної шкоди знадобилися тисячі євро, і голландський уряд подзвонив своїм італійським колегам, щоб вибачитися.

Сотні вболівальників “Фейєнорда” також були зупинені за вандалізм і сечовипускання в публічних місцях.

Рівень тривоги залишається високим, оскільки багато нідерландських уболівальників уже забронювали авіаквитки та готелі в столиці Італії.

Новини партнерів

Комментарии: