Мхітарян: “Відчуваю провину після поразки «Інтера»”

Генріх Мхітарян визнає, що відчуває себе «винним» через згаяну можливість у поразці «Інтера» від «Фіорентини» 0:1, але стверджує, що промахи сталися тому, що вони «занадто цього хочуть».

Embed from Getty Images

«Нерадзуррі» зазнали третьої поспіль поразки в Серії А та падають у турнірній таблиці, ризикуючи навіть третім місцем.

«Я думаю, єдине, чого нам не вистачає, це голів. Ми не забивали в трьох іграх, і знову сьогодні ввечері ми могли забити три-чотири забити тільки в першому таймі, щоб закінчити гру», – сказав Мхітарян DAZN.

«Натомість ми не забили в ворота, і я почуваюся винним, що не реалізував свій шанс».

Гравець збірної Вірменії прорвався повз два підкати, щоб змусити врятувати П’єтро Терраччано, а потім влучив у бокову сітку на підбиранні.

«Я більше не бачив це на моніторі, але я відтворив це в думках. Я також говорив з Лукаку, я міг віддати йому пас, але я був у хорошій позиції та сконцентрувався на ударі».

Ромелу Лукаку упустив два чудових моменти, у тому числі удар в пусті ворота з трьох метрів, де він ледве торкнувся м’яча, тоді як Ніколо Барелла та Гаетано Кастровіллі з “Фіорентини” вдарили по каркасу.

Зрештою матч вирішив удар Джакомо Бонавентури головою з близької відстані після відскоку та сейву Андре Онана від Артура Кабрала.

«Справа не тільки в рішучості, ми також повинні бути спокійними і зосередженими перед воротами. Ми повинні мати чистий розум. Ми знаємо, що не забиваємо голи і щось не виходить.

“Інтеру” ще є над чим працювати, особливо в квітні, оскільки він зустрінеться з “Ювентусом” у півфіналі Кубка Італії та з “Бенфікою” у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Новини партнерів

Комментарии: