Індзагі: “Якби Лукаку реалізував свої два моменти – гра б склалась по іншому”

Сімоне Індзагі наполягає, що гру Ромелу Лукаку «оцінювали б зовсім по-іншому» без цих шокуючих промахів і бачить деякі покращення «Інтера» , незважаючи на поразку від «Фіорентини».

Embed from Getty Images

Це був найгірший початок важкого місяця, коли «нерадзуррі» зіграють у Серії А, чвертьфіналі Ліги чемпіонів і півфіналі Кубка Італії.

«Є велике розчарування, ми програли два домашні матчі поспіль. Нам потрібно більше працювати, починаючи зі мене», – сказав Індзагі DAZN.

«Фіорентина» — якісна команда, хлопці зробили все, що могли. На даний момент все так, нам потрібно бути більш рішучими, тому що у нас було так багато моментів забити, і ми повинні були ними скористатися.

«Я не можу вимагати більшого з точки зору зусиль, оскільки хлопці зробили все, що я від них просив».

Якщо в останніх матчах і було шкодування про втрачені можливості, то тут вони посилилися, особливо коли Ромелу Лукаку якимось чином промахнувся з трьох ярдів, коли рахунок все ще був 0-0.

«Якби він забив ці два моменти, гру Лукаку оцінювали б зовсім по-іншому. Його роль полягає в тому, щоб створювати можливості, робити рухи, які потрібні команді. Він був не єдиним, хто мав шанси сьогодні, тому я б не зосереджувався лише на Ромелу».

Пізніше Індзагі спробував переключитися на трьох нападаючих, але на той момент вони були ще менш ефективні в атаці.

«Чим більше йшла гра, тим більше ми втрачали гостроти. Чесно кажучи, після гри з “Ювентусом” я був ще більш злий , і це не той результат, якого ми заслужили.

«Хлопці виклалися на повну, але очевидно, що це 10-та поразка в сезоні, і це означає, що щось не працює. Це не те місце, де ми хотіли бути в таблиці».

Новини партнерів

Комментарии: