Балотеллі хоче виступати за “Палермо”

Маріо Балотеллі схвилював уболівальників “Палермо”, коли зізнався, що «було б добре» грати за команду Серії B у майбутньому.

Embed from Getty Images

32-річний італійський нападник народився в столиці Сицилії, але в ранньому віці переїхав до “Брешії”, де розвивався як гравець.

Зараз Балотеллі грає у Швейцарії за “Сьон”, де він забив п’ять голів у 15 матчах чемпіонату. Неймовірно, але йому вдалося забрати більше жовтих карток, ніж голів, отримавши вісім у цих 15 іграх.

Гравець, який постійно суперечить уже кілька разів викликав суперечки в цьому сезоні, наприклад, коли його помітили, спотикаючись, виходячи з нічного клубу рано вранці.

У своєму Instagram Балотеллі провів неофіційну бесіду з підписниками, і один запитав, чи бажає він грати за “Палермо”, що виступає в Серії B. Його відповідь схвилювала прихильників, сказавши: «Це було б чудово одного разу, напевно».

“Палермо” підтримують власники Манчестер Сіті Сіті Груп, що забезпечує їм стабільність після важких кількох років. Зараз команда посідає 9-те місце в турнірній таблиці Серії В, маючи в активі 42 очки, і сподіватиметься боротися за місце в Серії А в раунді плей-офф.

Новини партнерів

Комментарии: