Анонси матчів Ліги Чемпіонів: “Реал” – “Челсі” та “Мілан” – “Наполі”

Вже сьогодні, 12 квітня, пройдуть чергові матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. Мадридський “Реал” Карло Анчелотті прийме у себе вдома на “Бернабеу” лондонський “Челсі” Френка Лемпарда, в якому грає українець Михайло Мудрік, а в паралельному матчі “Мілан” Стефано Піолі зіграє у себе вдома з неймовірним “Наполі” Лучано.

Фото – “ratingbet.com”

“Реал” – “Челсі”

Чи зможе перемогти “Реал” у першому матчі проти “Челсі”? 12 квітня о 22:00 за київським часом “Реал” гратиме на своєму полі з “Челсі” у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Незважаючи на те, що “Реал” знаходиться на другому місці в Прімері і не має таких чудових результатів цього сезону, команда все ще має сильну атаку і змогла забити 59 голів у 28 матчах свого чемпіонату. Проте, в останніх дев’яти матчах команда показала не найкращі результати, вигравши лише чотири матчі за трьох поразок. З іншого боку, “Челсі” також має не найвдаліший сезон в АПЛ і забив всього 29 голів у 30 матчах, і йдуть 11-ті у турнірній таблиці свого чемпіонату. Сподіватимемося, що українець Михайло Мудрик з’явиться у стартовому складі у лондонського клубу.

В останніх чотирьох матчах господарів було забито понад 2,5 голи. Прогнози та ставки вказують на те, що “Реал” є фаворитом цієї гри зі ставкою на перемогу в 1,73, тоді як успіх “Челсі” оцінюється в 4,90, а нічия в 3,87.

Фото – “ratingbet.com”

“Мілан” – “Наполі”

Хто вийде переможцем з італійської дуелі у Лізі чемпіонів між “Міланом” та “Наполі”? У першому матчі 1/4 фіналу “Мілан” гратиме на своєму полі проти “Наполі” 12 квітня о 22:00 за київським часом. В даний час “Мілан” знаходиться на четвертому місці в таблиці свого чемпіонату, хоча і не має монолітного захисту, пропустивши 36 м’ячів у 29 матчах Серії А. Команда не змогла перемогти “Емполі” на своєму полі в попередньому турі чемпіонату та в останніх шести іграх показала незадовільні результати, вигравши лише один матч та програвши два. З іншого боку, “Наполі” перебуває поза конкуренцією у боротьбі за скудетто, відірвавшись на 16 очок від найближчого переслідувача. Команда має міцну оборону, пропустивши лише 21 м’яч у 29 зустрічах Серії А, і виграла чотири з п’яти останніх матчів.

У минулому турі “Мілан” розгромив “Наполі” з рахунком 4:0 у Серії А, але прогнозисти вважають “Наполі” фаворитом у майбутній грі зі ставкою на їхню перемогу за коефіцієнтом 2,61, тоді як успіх “Мілана” оцінюється в 2,79, а нічия – у 3,34. За останні 11 матчів гостьової команди хоча б одна з команд не забивала гол.

Де дивитися трансляції матчів ЛЧ “Реал” – “Челсі” та “Мілан” – “Наполі”

Новини партнерів

Комментарии: