Злива голів “Металіста” і “Вереса”. Один з найрезультативніших матчів в історії УПЛ

Сьогодні, 15-го квітня, “Металіст” зустрічався з “Вересом” у 21-му турі УПЛ. Цей матч став одним з найрезультативніших в історії УПЛ, команди забили по 5 м’ячів.

Фото: УПЛ

Розпочалась зустріч із швидкого голу від Єгора Картушова. На 10-ій хвилині матчу рахунок вже був 2:0 на користь “Металіста”, Богдан Порох вдало зіграв на добиванні після кутового.

Та “Верес” довго не відсиджувався, тому за 13 хвилин зміг відіграти два голи. Спочатку з пенальті відзначився Андрій Блізніченко, потім Владислав Шарай забив з прострілу того ж Блізніченка.

Такий рахунок довго не затримався, Максим Прядун на 25-ій хвилині збільшив відрив від суперника.

У заключній частині тайму команди забили ще по одному. Захисник “Вереса” Диниїл Хондак головою після подачі кутового заколотив м’яч у ворота. А потім Богдан Бойчук забив один із найефектніших голів мабуть, цього сезону, з лету одним дотиком поклав м’яч у самісіньку девятку.

По перерві “Вересу” вдалось вперше за матч вийти вперед відігравшись двома голами. Владислав Шарай оформив дубль так само, як і Андрій Блізніченко. Шарай головою замкнув подачу Кльоца, а Блізніченко ще раз реалізував пенальті.

Все йшло до перемоги рівнян, але так не вважав Владислав Наумець, який вийшов на заміну та зробив рахунок у матчі 5:5.

“Металіст” 5:5 “Верес”

Голи: Картушов 6′, Порох 10′, Блізніченко (пен) 18′ (пен) 59′, Шарай В. 23′ 55′, Прядун 25′, Хондак 36′, Бойчук 38′, Наумець 82′.

Попередження: Мизюк 17′, Романюк 40′, Чайковський 50′, Когут 61′, Дахновський 87′, Гагун 89′.

Після цієї гольової перестрілки “Металіст” займає передостанню 15-ту сходинку з 19-ма очками. У “Вереса” на одне очко більше і 13-те місце.

Новини партнерів

Комментарии: