Саудівський адвокат вимагає депортації Роналду після “скандального жесту”

Саудівський адвокат Нуф Бінт Ахмад вчора оголосила, що подала скаргу в прокуратуру Саудівської Аравії на Кріштіану Роналду після “скандального жесту”, спрямованого проти вболівальників клубу-конкурента.

Фото: twitter AlNassr

Відео, яке стало вірусним у соціальних мережах, показує, як Роналду погано відреагував , коли вболівальники клубу «Аль-Хіляль» скандували ім’я його футбольного суперника Мессі після того, як його команда програла матч у вівторок.

Адвокат повторно опублікував ганебне відео Роналду і написав: “Я не футбольний уболівальник, але якщо вболівальники Аль-Хіляль провокували Роналду, він не повинен був їм відповідати так”.

Вона додала: «Поведінка Роналду вважається злочином, скандальним вчинком, і це один із злочинів, який вимагає затримання та депортації, якщо він вчинений іноземцем. Тому ми просимо про його депортацію».

Далі Бінт Ахмад звернувся до Комітету з питань дисципліни та етики в Саудівській Аравії з проханням застосувати закон до Роналду, як це було зроблено до Кейта, маючи на увазі колишнього іноземного футболіста місцевої команди, який жестом рукою плюнув у бік другого асистента арбітра. в сезоні 2007-2008 рр.

Кейта був виключений з Ліги Саудівської Аравії, і клуби не могли підписати його.

Новини партнерів

Комментарии: