“Наполі” прагне підписати гравця збірної Аргентини, який виступає в МЛС

«Наполі» зацікавлений у підписанні аргентинського перспективного гравця Тіаго Альмади з «Атланти Юнайтед», що виступає МЛС.

Embed from Getty Images

За позицією Алмада є атакуючим півзахисником, але його також можна використовувати на фланзі, і він забивав у чотирьох із шести ігор чемпіонату, в яких він брав участь у цьому сезоні. 

21-річний гравець також був включений до складу збірної Аргентини на чемпіонат світу 2022 року, ставши першим гравцем МЛС, який виграв міжнародний титул чемпіона світу. 

Як повідомляє Calciomercato, агент Андреа Д’Аміко, який мав кілька попередніх угод з трансферами гравців МЛС, підтвердив, що Альмада є гравцем, який потенційно може перейти найближчим часом. 

Вважається, що Джунтолі за останні роки надав Лучано Спаллетті низку перлин, зокрема прибуття Квічі Кварацхелія з «Динамо Батумі» минулого літа за близько 11,5 мільйонів євро та Кіма Мін Чже за 18 мільйонів євро з «Фенербахче». 

Якщо Джунтолі та «Наполі» перейдуть на Альмаду, поточний контракт якого розрахований до 2025 року, клуб, як повідомляється, коштуватиме приблизно 20 мільйонів євро для придбання гравця.

У цьому сезоні аргентинець провів 35 матчів у яких забив 10 голів та віддав 12 гольових передач.

Новини партнерів

Комментарии: