Дібала може пропустити наступний матч “Роми”

“Рома” сподівається відновити зіркового форварда Пауло Дібалу для майбутнього матчу Серії А з “Міланом”, але його присутність все ще оповита сумнівами.

Embed from Getty Images

29-річний аргентинський форвард був центральною фігурою в команді Жозе Моурінью цього сезону, забивши 16 голів і віддавши вісім результативних передач у 34 іграх у всіх турнірах.

Дібала лише вийшов з лавки під час поразки “Роми” від “Аталанти” з рахунком 3:1 у понеділок і відразу покинув поле. Тести підтвердили, що колишній гравець “Ювентуса” отримав розтягнення щиколотки, але, на щастя, уникнув будь-яких пошкоджень.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, “Рома” уважно стежить за Дібалою і планує викликати його на наступну гру Серії А проти “Мілана”, але, можливо, доведеться обійтися без нього на полі.

У суботу вранці аргентинський форвард пройде ряд фізичних тестів, щоб визначити, чи достатньо він підготовлений для участі в матчі.

Він все ще відновлюється після розтягнення щиколотки, а також від розтягнення аддуктора, але, очевидно, є життєво важливим джерелом творчості в команді “Джаллороссі”, що робить його відсутність болючою.

Новини партнерів

Комментарии: