“Ман Сіті” встановив цінник на Бернардо Сілву

“Манчестер Сіті” не стане на заваді Бернарду Сілві, якщо він буде наполягати на тому, що хоче піти цього літа, але вони вимагатимуть, щоб їхня повна оцінка була виконана.

Embed from Getty Images

Сілва дуже хотів залишити “Сіті” минулого літа і перейти до “Барселони”, але клуб твердо стояв і сказав гравцеві збірної Португалії, що йому не дозволять покинути цей сезон.

«Барселона» також хотіла гравця в січні , але «Сіті» знову наполіг на тому, що він залишиться в їх команді принаймні до цього літа. Тепер каталонці готові повернутися напередодні наступного сезону, щоб спробувати отримати Сілву ще раз.

Пеп Гвардіола давно дав зрозуміти всім своїм гравцям, що він не хоче, щоб хтось залишався, якщо вони не бажають грати за клуб, ким би вони не були. «Сіті» показав, що в останні роки дозволив таким людям, як Лерой Сане, Олександр Зінченко та Габріель Жезус, залишити клуб.

Повідомляється, що будь-який клуб, який захоче підписати гравця, повинен буде заплатити його ринкову вартість, яка становить близько 75 мільйонів фунтів.

“Парі Сен-Жермен” є великими фанатами Сілви і готові зробити крок. Проте зрозуміло, що якщо він все-таки вирішить покинути стадіон «Етіхад», він дивиться лише на один клуб, і це “Барселона”.

Новини партнерів

Комментарии: