“Ліверпуль” впевнений в підписанні трьох зірок

“Ліверпуль” усе більше впевнений у підписанні трьох головних зірок до початку липня.

Embed from Getty Images

«Червоні» працюють над угодами з Мейсоном Маунтом, Алексісом Мак Аллістером і Райаном Грейвенберхом, ці троє стають головними цілями клубу напередодні сезону 2023/24.

Ліверпуль прагне відновити свою лінію півзахисту цього літа після невдалої кампанії в Прем’єр-лізі.

Протягом цього сезону Маунт був мішенню для “Ліверпуля”, оскільки 24-річний гравець не зміг домовитися про нову угоду з “Челсі”.

Мак Аллістер також на радарі “Ліверпуля” після того, як вразив у “Брайтоні” та виграв Чемпіонат світу з Аргентиною, і джерела повідомляють, що “Ліверпуль” встановив закулісні контакти з табором Мак Аллістера щодо переходу.

24-річний гравець забив 11 голів і двічі віддав результативну передачу в 34 матчах у всіх турнірах, щоб допомогти «Брайтону» піднятися на шосте місце в таблиці Прем’єр-ліги.

Що стосується Гравенберха, то 20-річний гравець збірної Нідерландів міг би перейти з мюнхенської «Баварії» після того, як не зміг закріпити місце в стартовому складі – він зіграв лише 377 хвилин у Бундеслізі з моменту приєднання до німецького гіганта минулого літа.

Зрозуміло, що Юрген Клопп є великим шанувальником усіх трьох гравців і дав зелене світло правлінню “Ліверпуля” завершити підписання контрактів якнайшвидше.

Новини партнерів

Комментарии: