Анонси півфінальних матчів Ліги Європи та Ліги Конференцій (розклад трансляцій)

У четвер, 18 травня пройдуть півфінальні матчі у відповідь Ліги Європи та Ліги Конференцій.

Фото – “ratingbet.com”

“Севілья” – “Ювентус”


У матчі-відповіді півфіналу Ліги Європи, «Севілья» прийматиме «Ювентус». Гра намічена на 18 травня, 22:00 за київським часом.

«Севілья»: У першому матчі півфіналу Ліги Європи «Севілья» змогла досягти нічиєї з рахунком 1:1 і повернулася додому з цим результатом. Хоча іспанська команда все одно потребує перемоги, тепер вона має можливість зробити це на своєму полі.

З одного боку, це не найгірший результат для виїзного матчу, проте іспанці все ж таки розчаровані, оскільки «Ювентус» забив гол у відповідь буквально в останні секунди компенсованого часу. «Севілья» посідає 10-те місце у турнірній таблиці Ла Ліги після 34-х зіграних матчів та має 47 очок. У своїх останніх 11 матчах у різних турнірах команда зазнала лише однієї поразки при семи перемогах та трьох нічиїх.

“Ювентус”: “Ювентус” дійшов до півфіналу Ліги Європи, де його суперником стала іспанська команда “Севілья”. Перший матч закінчився із рахунком 1:1.

У Серії А туринці продовжують боротися за місце у зоні Ліги Чемпіонів. В даний час “Стара Синьйора” посідає друге місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 69 очок. “Ювентус” випереджає “Інтер” на три очки, “Лаціо” на чотири очки та “Мілан” на вісім очок. Швидше за все, боротьба за друге, третє та четверте місця йтиме саме між цими командами.

Команда не зазнала поразок в останніх п’яти матчах у всіх турнірах, здобувши три перемоги. Тому вона має хороші шанси на вихід у фінал.

Прогноз та ставки: «Севілья» вважається фаворитом з коефіцієнтом 2,44 на перемогу. Успіх Ювентуса оцінюється коефіцієнтом 3,06, а нічия – 3,19.

У трьох із п’яти останніх матчів господарі не допустили, щоб хоча б один із суперників забив гол.

Розклад півфінальних матчів Ліги Європи та Ліги Конференцій 18 травня:

  • Байєр 22:00 Рома
  • Севілья 22:00 Ювентус
  • АЗ 22:00 Вест Хем
  • Базель 22:00 Фіорентина


Усі матчі транслюватимуть на Megogo та Volia TV.

Телепрограма футбольних трансляцій на нашому сайті.

Новини партнерів

Комментарии: