Тотті вважає, що “Рома” здатна обіграти “Севілью” у фіналі ЛЕ


Франческо Тотті висловлює думку, що “Рома” має шанс перемогти “Севілью” у фіналі Ліги Європи.

Embed from Getty Images

Хоча «Севілья» має більше досвіду у фіналах Ліги Європи, де вони не програли жодного разу у шести фіналах, «Рома» має шанс завдяки присутності Жозе Моурінью. Моурінью є сильною особистістю та має досвід перемог у європейських кубкових турнірах. Під його керівництвом команди також жодного разу не програли у фіналах.

Ми маємо фантастичну можливість завдяки Моурінью, який має величезний досвід у таких матчах та зробить усе можливе для перемоги. Його лідерські якості полегшують завдання команді. Тренери такого калібру звикли перемагати та можуть передати цю переможну впевненість своїй команді.

Я часто спілкуюся з Моурінью. Я грав проти його команд, але завжди хотів, щоб він мій тренер. На жаль, він вибирав інші клуби.

Єдине, що мені так і не вдалося досягти з «Ромою», це перемога в єврокубку. На той час були сильніші та досконаліші команди, з якими нам було важко конкурувати. Тим не менш, я залишаюся задоволений своєю кар’єрою і тим, що досягли я та моя команда, в яку я завжди був закоханий і досі люблю. Це моя головна перемога – сказав екс-форвард «Роми».

Фінал Ліги Європи відбудеться у Будапешті у середу, 31 травня.

Новини партнерів

Комментарии: