Анонс фінального матчу Ліги Європи “Севілья” – “Рома”. 31.05.2023

Сьогодні, 31 травня о 22:00, відбудеться фінал Ліги Європи, в якому змагатимуться іспанська “Севілья” та італійська “Рома”.

Фото – “ratingbet.com”

Фінальний матч Ліги Європи між “Севільєю” та “Ромою” відбудеться у середу, 31 травня, о 22:00 за київським часом.

“Севілья”

Іспанська команда пройшла довгий шлях до фіналу Ліги Європи. Вони здолали нідерландський ПСВ (3:0, 0:2) та турецький “Фенербахче” (2:0, 0:1) у попередніх раундах. У чемпіонаті Іспанії “Севілья” посідає десяте місце у таблиці. Перемога в Лізі Європи дозволить їм виступати у єврокубках наступного сезону.

“Рома”

Італійська команда також подолала труднощі, щоб дістатися фіналу. Вони перемогли “Зальцбург” (0:1, 2:0) та “Реал Сосьєдад” (2:0, 0:0) у попередніх раундах. В італійській Серії А “Рома” посідає шосте місце у таблиці. Їхній успіх у фіналі також дасть їм шанс виступити в Лізі чемпіонів.


Статистика особистих зустрічей між “Севільєю” та “Ромою” показує, що за все 21 століття вони зустрічалися лише один раз, за винятком товариських матчів.

Це сталося у серпні 2020 року в рамках плей-офф Ліги Європи. Тоді у 1/8 фіналу “Севілья” перемогла “Рому” з рахунком 2:0.

Імовірні склади команд: У “Севільї” основна втрата – відсутність Маркоса Акуньї через дискваліфікацію, але Алекс Теллес має достатній клас, щоб замінити його. Відсутність Тангі Ньянзу та Маркао вже давно стала звичною справою.

У “Роми” до тренувань повернулися Леонардо Спінаццола та Пауло Дібала, тому в лазареті залишилися лише Рік Карсдорп та Мараш Кумбулла. Це дуже гарна новина для фанів команди.

Прогноз

“Севілья” є невеликим фаворитом з коефіцієнтом 2.80, тоді як успіх “Роми” оцінюється в 2.85. Ніча у основний час має коефіцієнт 3.00. Крім того, ставка на те, що команди не заб’ють багато голів, може бути цікавою з огляду на фінальний характер матчу та стиль гри Жозе Моурінью.

Де дивитись фінальний матч Ліги Європи “Севілья” – “Рома”. 31.05.2023

Новини партнерів

Комментарии: