“Челсі” хочуть влаштувати розпродаж влітку

“Челсі” планує продати до 15 гравців і отримати за них близько 325 мільйонів євро, повідомляє Daily Mail.

Embed from Getty Images

Новий головний тренер “Челсі” Маурісіо Почеттіно має намір провести капітальну перебудову складу, повідомляє Daily Mail.

Клуб сподівається позбавитися більше 10 гравців, щоб зробити ситуацію зі складом більш керованою. Після двох останніх трансферних кампаній основний склад Челсі збільшився до більш ніж 30 гравців.

Вже відомо, що орендовані гравці Жоао Фелікс (Атлетіко) і Денис Закарія (Ювентус) повернуться до своїх клубів. Окрім того, очікується, що «Челсі» розлучиться з П’єром-Емеріком Обамеянгом, Хакімом Зієшем, Крістіаном Пулішичем, Едуардом Менді та Каллумом Хадсоном-Одої.

Майбутнє Каліду Кулібалі, Сезара Аспілікети та Н’Голо Канте залишається невизначеним. Враховуючи інтерес з боку інших клубів, цілком імовірно, що Матео Ковачич, Конор Галлахер, Трево Чалоба та Рубен Лофтус-Чік також підуть.

Загалом «Челсі» витратив на цих гравців 259,5 млн. фунтів стерлінгів. Керівництво клубу сподівається, що за рахунок продажів вони зможуть заробити близько 280 млн. фунтів стерлінгів (325 млн. євро).

Крім того, понад 20 гравців, які належать «Челсі», наразі грають в інших клубах на правах оренди. Лондонський клуб прагне врегулювати цей процес, тому цього літа кілька орендованих у «Челсі» гравців можуть назавжди перейти до інших команд.

Новини партнерів

Комментарии: