Головний тренер “Мілана”: Златан – великий чемпіон

Стефано Піолі висловив свої думки про Златана Ібрагімовича і його рішення завершити кар’єру наступним чином: “Златан – великий чемпіон, який завжди прагне перемоги в будь-які дні тижня. Він надав величезну допомогу гравцям “Мілана”, як на полі, так і за його межами. Він був великим прикладом для всіх нас, у нього чудовий менталітет, він завжди налаштований на перемогу і допоміг нашій молодій команді зрозуміти багато речей.

Embed from Getty Images

Він був цінним активом на полі, виявивши себе як справжній чемпіон, і також був людиною, з якою я багато обговорював. Він звик до особливого стилю роботи та вимог.

“Мілан” підняв планку і ми маємо прагнути більшого, щоб змагатися у двох турнірах, усвідомлюючи, що це нелегке завдання для багатьох. Ми більше не просто молода команда, ми стали колективом, який бере на себе відповідальність за свої дії. Мало хто зміг би пройти через той складний період, який ми пережили у січні та лютому, але наша команда була єдиним цілим – не лише гравці.

Я вважаю, що наш розвиток не зупиняється тут, ми маємо продовжувати зростати і прагнути досягнення перемоги”, – заявив головний тренер “Мілана” в інтерв’ю клубному телебаченню після перемоги над “Вероною” (3:1).

Новини партнерів

Комментарии: