Гвардіола: Головне, повертатися у фінал Ліги Чемпіонів щороку

Пеп Гвардіола визнав, що у виборі складу на фінал Ліги чемпіонів у 2021 році він зробив помилку.

Embed from Getty Images

Зустріч “Манчестер Сіті” та “Челсі” закінчилася поразкою “міщан” з рахунком 0:1. Цього сезону вони знову дісталися вирішального матчу, де зійдуться з “Інтером”.

“Мій план на гру був таким самим, як і на найближчий матч у суботу. Якщо я поясню вам особисто причини, з яких я прийняв це рішення тоді, ви, можливо, скажете, що воно було обґрунтованим. Але все зводиться до одного: ‘ Якщо я програю, значить, я помилився; якщо я виграю, значить, я мав рацію’. У футболі потрібно прийняти це”, – сказав він.

Матч був рівним, у багатьох аспектах ми виглядали краще за суперника, але все одно програли. Я вчинив би інакше? Можливо, але вже немає значення.

Нам потрібно усвідомити, що якщо ми хочемо стати великим клубом, ми маємо вигравати єврокубки. Нам потрібно виграти Лігу чемпіонів – цього не уникнути. Але найважливіше – просуватися далі щороку, знову і знову.

Ми були у фіналі два роки тому та зараз ми знов тут. Ми постараємося перемогти, але головне – повернутися сюди за кілька років. Ось що відрізняє великий клуб: регулярна присутність у Лізі чемпіонів, боротьба на фінальних стадіях, здобуття трофеїв”, – заявив головний тренер “Манчестер Сіті”.

Новини партнерів

Комментарии: