Артем Бондаренко – найкращий гравець “Шахтаря” травня та червня


У травні та червні поточного року, Артема Бондаренка, півзахисника «Шахтаря», було визнано найкращим гравцем команди. Це було оголошено після голосування на офіційних сторінках клубу в соціальних мережах.

Embed from Getty Images

Бондаренко набрав 3046 балів (40,5%) та посів перше місце у рейтингу. Друге місце посів Тарас Степаненко (2424 голоси), за ним йдуть Георгій Судаков (1193) та Олександр Зубков (845). Загальна кількість учасників голосування становила 7508 осіб.

Протягом травня та червня Бондаренко вийшов на поле у стартовому складі у 6 матчах «гірників» і забив 3 голи, а також зробив 1 результативну передачу. Він забив гол у ворота «Зорі» (3:0), став автором переможного голу та гольової передачі у матчі з «Дніпром-1» (3:0), який допоміг «Шахтарю» стати чемпіоном України, а також відзначився влучним ударом у грі проти «Ворскли» (1:2).

Нагадаємо, що у квітні вболівальники також обрали Бондаренка найкращим гравцем. У попередніх місяцях титул найкращого гравця здобули воротар Анатолій Трубін (лютий) та півзахисник Георгій Судаков (березень). Переможці щомісячних голосувань стають претендентами на звання «Гравець року».

Новини партнерів

Комментарии: