Анонс фінального матчу Ліги Чемпіонів “Манчестер Сіті” – “Інтер”. 10.06.2023

Сьогодні, 10 червня о 22:00 відбудеться фінал Ліги Чемпіонів, у якому змагатимуться англійський “Манчестер Сіті” та італійський “Інтер”.

Фото – “ratingbet.com”

«Манчестер Сіті» ретельно битиметься з «Інтером» у пошуках требла сьогодні, в суботу, 10 червня, у Стамбулі на стадіоні «Ататюрк». Початок матчу запланований на 22:00 за київським часом.

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» має вражаючий сезон і прагне требла. Цього року команда Гвардіоли вже виграла два трофеї.

“Городяни” стали чемпіонами Англії, обійшовши лондонський “Арсенал” на фінішній прямій, і також перемогли “Манчестер Юнайтед” з рахунком 2:1 у фіналі Кубка країни. Слід зазначити, що «Манчестер Сіті» зазнав лише однієї поразки за останні майже чотири місяці, і це сталося в останньому турі Прем’єр-ліги проти «Брентфорда» з рахунком 0:1, коли результат чемпіонату вже було вирішено.

Цього сезону Ліги чемпіонів англійська команда грала внічию у гостьових матчах на плей-офф стадії, але завжди здобувала впевнені перемоги на своєму полі. Нагадаємо, що в цьому розіграші команда “Манчестер Сіті” усунула німецький клуб “РБ Лейпциг” та “Баварію”, а також у півфіналі вибила минулорічного переможця мадридський “Реал” (рахунок 4:0 та 1:1).

«Інтер»

Дивно для багатьох, «Інтер» дістався вирішального матчу Ліги чемпіонів. У груповому етапі команда вийшла зі складної групи разом із «Баварією» та «Барселоною».

У плей-офф міланський колектив стикався з скромнішими суперниками порівняно з майбутнім противником. “Інтер” обіграв португальські клуби “Порту” та “Бенфіку”, а також двічі переміг “Мілан” з рахунком 1:0 та 2:0. У чемпіонаті Італії «нерадзуррі» посіли третє місце, значно відставши від переможця «Наполі», але все ж таки отримали путівку до наступного розіграшу Ліги чемпіонів.

Під керівництвом Сімоне Індзагі команда вже виграла один трофей цього сезону. У вирішальному матчі Кубка Італії вони змогли здолати “Фіорентину” з рахунком 2:1. Зазначимо, що «Інтер» показав чудові результати в останніх іграх, здобувши 11 перемог із 12 матчів у різних турнірах, з однією поразкою.

Ці дві команди зіграли одна з одною лише два товариські матчі, в яких обидві перемоги були великими з рахунком 3:0.

Прогноз

У цьому матчі господарі вважаються фаворитами. Коефіцієнт на перемогу “Манчестер Сіті” складає 1.45.

Коефіцієнт на перемогу «Інтера» складає 6.50, а на нічию – 4.75. Звичайно, “Манчестер Сіті” на папері є явним фаворитом, але навряд чи настільки явним, щоб повністю вибити італійців із гри. Загалом, ми очікуємо на сюрпризи від «Інтера» і ставимо на нього з форою +1.

Новини партнерів

Комментарии: