Де Дзербі у захваті від Хосепа Гвардіоли


Роберто Де Дзербі поділився своїми враженнями від Пепа Гвардіоли.

Embed from Getty Images

“Єдине, що турбувало мене у грі проти “Манчестер Сіті”, – це втрата мною володіння м’ячем, з 60 відсотків до 40. Я обговорив це з Пепом після матчу. Я дуже ціную його, він та людина, яка найбільше допомогла мені, коли я почав грати у футбол, коли я підписував контракт, він зателефонував мені, щоб побажати удачі та запропонувати свою допомогу, якщо мені щось знадобиться.

Мені було приємно читати його компліменти. Він вважає Гвардіолу номером один в історії, поряд із Саккі та іншими тренерами. Я вважаю, що значущість тренера не визначається лише кількістю перемог, а тим, як він змінив футбол. У мене свої критерії оцінки.

Він іноді ставить мене в незручне становище, але я щиро кажучи радий його успіхам. Я не розумію, чому йому потрібно продовжувати доводити свою цінність. Я бачу багато заздрості та злості з боку деяких людей, особливо з футбольної спільноти. Що йому ще треба зробити? Він виграв Прем’єр-лігу п’ять разів, і хоча результати в Лізі чемпіонів не завжди відображають його значущість.

Він допомагав мені, коли я ще був ніким, ми не грали в одній команді, і я ніколи не працював на такому високому рівні до його впливу. У нас є лише один спільний друг”, – розповів головний тренер “Брайтону” у програмі BoboTV.

Новини партнерів

Комментарии: