Тренер збірної Іспанії: Ми заслужили перемогу і до серії пенальті

Луїс де ла Фуенте, головний тренер збірної Іспанії, висловив свої думки про перемогу над Хорватією у фіналі Ліги націй (0:0, 5:4 пен).

Embed from Getty Images

Він зазначив, що цей успіх слід оцінити з огляду на те, що в турнірі брали участь 16 найкращих команд Європи. Протистояти команді, яка посіла третє місце на попередньому чемпіонаті світу, було значною перемогою.

Перед додатковим часом Луїс підкреслив хорошу роботу гравців і сказав їм, що вони заслуговували на перемогу в основний час, але серія пенальті надала матчу епічності.

Він висловив упевненість у переможних якостях своєї команди, зазначивши, що вони продовжуватимуть перемагати. Луїс пишається Іспанією і сподівається, що національна збірна продовжить радувати своїх уболівальників.

За його словами, стратегія полягала у нейтралізації сильних сторін суперника та використанні власних переваг. Фінальний матч дорівнював, оскільки обидві команди досягли етапу фіналу.

Луїс висловив щиру вдячність за цю перемогу, оскільки її було здобуто проти сильного суперника. Він також зазначив, що є шанувальником Луки Модріча і радий його подальшим виступам.

Новини партнерів

Комментарии: