Ілкай Ґюндоган не може визначитися зі своїм майбутнім. Гравець може залишитися в “Ман Сіті”, перейти до “Барси” або поїхати до Саудівської Аравії

“Манчестер Сіті” чинить тиск на Ілкая Гюндогана з метою утримати його в клубі. Інтерес до півзахисника з боку “Барселони” викликає занепокоєння. “Арсенал” та клуб із Саудівської Аравії також запропонували контракти.

Embed from Getty Images

“Манчестер Сіті” намагається переконати Ілка Гюндогана залишитися в клубі. Раніше повідомлялося, що 32-річний півзахисник перебуває близько до переходу до “Барселони”, і агент німецького хавбека дав позитивні сигнали.

Згідно з інформацією As, “Ман Сіті” бажає зберегти Гюндогана, чий контракт закінчується 30 червня. Клуб чинить тиск на гравця, щоб він продовжив угоду на два роки, що є побажанням тренера Пепа Гвардіоли.

“Городяни” покращили свою первісну пропозицію Гюндогану, і тепер “Барселона” стурбована можливістю того, що футболіст відмовиться від переходу, незважаючи на його позитивну оцінку цієї можливості у розмові з тренером “Барси” Хаві.

Ілкай Гюндоган висловив намір ухвалити остаточне рішення про своє майбутнє цього тижня. В даний час у нього є чотири пропозиції: від “Ман Сіті”, “Барселони”, “Арсеналу” та із Саудівської Аравії.

“Барселона” пропонує Гюндогану трирічний контракт, але з найменшою зарплатою, тоді як у Саудівській Аравії йому запропоновано найвищі грошові умови.

Минулого сезону Гюндоган забив 11 голів і зробив 7 асистів у 51 матчі за свій клуб, а також виграв трофей із “міщанами”.

Новини партнерів

Комментарии: