“Барселона” може підписати півзахисника “Бетіса” на заміну Бускетсу

«Барселона» розглядає Гвідо Родрігеса як заміну Бускетсу. Трансфер Субіменді практично неможливий.

Embed from Getty Images

Гвідо Родрігес може перейти до «Барселони».

Головний тренер каталонської команди Хаві вважає пріоритетним завданням зміцнення позицій опорного півзахисника, вважаючи, що клубу необхідно замінити Серхіо Бускетса.

Основним варіантом для Хаві було підписати Мартіна Субіменді, але цей трансфер практично неможливий, оскільки «Реал Сосьєдад» не хоче продавати гравця дешевше від його відступної (60 млн євро). Також неможливо купити Джошуа Кімміха, оскільки «Баварія» дала зрозуміти, що не вестиме переговори з цього приводу.

“Барселона” також цікавилася Рубеном Невесом. Клуб досяг домовленості з півзахисником із «Вулверхемптону» та його агентом Хорхе Мендесом, проте останньому не вдалося переконати Ансу Фаті перейти у «Вулвз» щодо обміну. Незабаром Невеш може приєднатися до Аль-Хілал.

Тепер як заміну Бускетсу «Барселона» розглядає Гвідо Родрігеса. Контракт півзахисника з «Бетисом» спливає у 2024 році, і цього літа клуб із Севільї буде змушений продати аргентинця, щоб отримати трансферні кошти. Проте «Реал Бетіс» припускає, що Родрігес може продовжити свою угоду, включаючи можливість покинути клуб за певних умов.

У сезоні Ла Ліги 2022/23 Родрігес провів 34 матчі.

Новини партнерів

Комментарии: