“Мілан” стежить за півзахисником “АЗ” Рейндерсом

“Мілан” прагне посилити півзахист цього літа і почав розглядати перехід Тіджані Рейндерса з “АЗ” Алкмаар, повідомляє Джанлука Ді Марціо.

Embed from Getty Images

“Россонері” перебувають у стані зміни після рішення Джеррі Кардинале звільнити технічного директора Паоло Мальдіні на початку цього місяця, змінивши плани на літній трансферний ринок.

Команда Стефано Піолі зробила крок назад у цьому сезоні після успіху в Скудетто та посіла лише четверте місце, тому потрібне підсилення, щоб спробувати скоротити розрив у верхній частині таблиці.

Ді Марціо детально описує, як “Мілан” почав думати про те, щоб підібрати півзахисника “АЗ” Алкмаара Рейндерса в найближчі місяці, вважаючи, що він може добре підійти для команди Піолі.

24-річний гравець, який може грати як вінгер, нещодавно отримав свій перший виклик до національної збірної Нідерландів після позитивного сезону в Eredivisie, де він забив чотири голи та віддав сім результативних передач у 34 матчах.

Контракт голландського півзахисника з АЗ діє до червня 2027 року, а ринкова вартість його оцінюється приблизно в 8-10 мільйонів євро.

Новини партнерів

Комментарии: