“Лаціо” обговорює трансфер Торрейри з “Галатасараєм”

Повідомляється, що “Лаціо” розпочав перемовини з “Галатасараєм”, щоб обговорити угоду щодо Лукаса Торрейри, бажаючи посилити свій півзахист.

Embed from Getty Images

«Бьянкочелешті» готуються втратити зіркового гравця Сергія Мілінковича-Савіча в найближчі місяці, а «Ювентус» та «Інтер» зацікавлені в придбанні сербського півзахисника.

«Лаціо», щойно завершив кваліфікацію Ліги чемпіонів і зараз шукає правильне підсилення, щоб підсилити півзахист Мауріціо Саррі, визначивши два цікавих варіанти в Торрейрі та Жоржиньо з «Арсеналу».

TMW повідомляє, що “Лаціо” почав перемовини з “Галатасараєм”, щоб спробувати досягти угоди щодо Торрейри. «Бьянкочелешті» прагнуть підписати угоду про оренду з можливістю викупу, тоді як турецька команда віддасть перевагу остаточному продажу.

Перемовни тривають, і обидві сторони впевнені в досягненні угоди. 27-річний гравець перейшов у “Галатасарай” лише за 6 мільйонів євро минулого року, а цього літа може отримати трохи більшу суму.

Цього сезону Торрейра провів понад 2400 хвилин у 31 матчі Суперліги, допомігши “Галатасараю” виграти чемпіонський титул.

Новини партнерів

Комментарии: