Андреа Белотті залишиться у “Ромі” до 2025 року

“Рома” продовжила контракт Андреа Белотті до 2025 року. Форвард не забив жодного гола у 31 матчі Серії А за римську команду.

Embed from Getty Images

“Рома” скористалася опціоном на продовження контракту з Андреа Белотті. Угода, підписана у 2022 році, спочатку була укладена на один рік, але допускала продовження ще на два сезони. Внаслідок цього контракт форварда тепер діє до 2025 року.

З моменту відходу з «Торіно» Белотті так і не зміг забити в Серії А. У 31 матчі чемпіонату за римську команду він віддав лише 2 результативні передачі.

«Зі статистичної точки зору, це був не найкращий сезон для мене. Єдиний спосіб змінити ситуацію — працювати ще старанніше щодня. Для мене дуже багато означало, що тренер [Жозе Моурінью] визнав мої зусилля. справді зрозумів, як сильно я намагаюся допомогти команді. Він природжений переможець та прищеплює нам менталітет переможця. Має відмінні стосунки з гравцями. Коли ти думаєш, що викладешся на 100%, він може вичавити додаткові 30% від вас. Він може розсунути межі того, що ви можете досягти», — сказав нападник.

Новини партнерів

Комментарии: