“Мілан” веде перемовини з Адама Траоре

“Мілан” продовжує шукати вільних агентів і, як повідомляється, зв’язався з вінгером “Вулверхемптона” Адамою Траоре, який покидає команду.

Embed from Getty Images

«Россонері» під керівництвом головного скаута Джеффрі Монкади вже наполегливо працювали на трансферному ринку, погодивши угоду з вільним агентом Даїчі Камадою та продали Сандро Тоналі в «Ньюкасл» приблизно за 80 мільйонів євро.

Цього сезону “Мілан” відступив після успіху в “Скудетто”, але клуб прагне підібрати правильне підкріплення, яке допоможе повернутися на вершину. Однак рішення про звільнення технічного директора Паоло Мальдіні на початку цього місяця дещо змінило їхні плани.

Як повідомляє Джанлука Ді Марціо, сьогодні “Мілан” розпочав перемовини з агентом Траоре Хорхе Медесом, щоб почати обговорювати можливий перехід 27-річного гравця, чий контракт із “Вовками” закінчується за кілька днів.

Стефано Піолі вже одобрив перехід, вважаючи, що він добре підходить для команди в столиці Ломбардії. Іспанцем також цікавиться “Рома”, але нібито успіх на стороні “Мілана”.

Новини партнерів

Комментарии: