“Аль-Ахлі” оголосив про підписання Едуара Менді

“Челсі” підтвердив, що голкіпер Едуар Менді покинув клуб, щоб забезпечити перехід до саудівської Професійної ліги в клуб “Аль-Ахлі”.

Embed from Getty Images

Гравець збірної Сенегалу був стартовим воротарем “синіх” під керівництвом колишнього боса Томаса Тухеля та відіграв важливу роль під час успішної кампанії в Лізі чемпіонів 2020/21, пропустивши лише двічі в семи матчах плей-офф.

Він заробив безліч індивідуальних нагород протягом тих успішних ранніх років, але минулого сезону відстав від Кепи Аррісабалаги через втрату форми та травми.

Менді став останнім гравцем “Челсі”, який відправився до Саудівської Аравії. Перехід Каліду Кулібалі в «Аль-Хіляль» був підтверджений на вихідних, а півзахисник Н’Голо Канте перейшов до чинного чемпіона Саудівської Аравії «Аль-Іттіхад» на правах вільного агента.

Незабаром також очікується відхід Хакіма Зієха в «Аль-Насср» де виступає Кріштіану Роналду.

Загалом Менді провів 105 матчів за “Челсі” після того, як у 2020 році перейшов з “Ренна” на “Стемфорд Брідж”, вигравши Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА та Клубний чемпіонат світу з футболу, а також срібні медалі Кубка Англії та Кубка Карабао.

Новини партнерів

Комментарии: