Жоао Фелікс може перейти до “ПСЖ”

Фелікс зацікавлений у переході до “ПСЖ” і хотів би залишити “Атлетіко” цього літа. Однак “Атлетіко” вимагає близько 100 млн. євро за його трансфер.

Embed from Getty Images

За інформацією видання As, Фелікс не бажає залишатися в “Атлетіко” і проявляє активний інтерес до переходу в “ПСЖ”. Він привертає увагу французького клубу, оскільки “ПСЖ” відповідає всім його вимогам: команда бере участь у Лізі чемпіонів та бореться за трофеї. Крім того, Жоау хотів би працювати під керівництвом Луїса Енріке, який високо оцінює його ігрові навички. Наявність співвітчизників у складі “ПСЖ” – Данила Перейра, Рената Саншеша та Вітіньї – також приваблює Фелікса.

Однак можливість переходу Фелікса до “ПСЖ” багато в чому залежить від майбутніх рішень щодо Неймара та Кіліана Мбаппе.

У Фелікса контракт з “Атлетіко” розрахований до 2027 року, але клуб готовий відпустити його за відповідної пропозиції. “Атлетико” очікує на пропозицію близько 100 мільйонів євро, проте жоден із зацікавлених клубів поки не наблизився до цієї суми.

Крім “ПСЖ”, “Барселона” також виявляє інтерес до португальського гравця, але у зв’язку з поточною економічною ситуацією трансфер є неможливим.

Минулого сезону Фелікс виступав за “Челсі” на правах оренди, де провів 20 матчів у різних турнірах та забив 4 голи.

Новини партнерів

Комментарии: