Деле Аллі розповів, що був залежним від снодійного


Деле Аллі повідомив, що провів 6 тижнів у реабілітаційному центрі через залежність від снодійного.

Embed from Getty Images

Ти почуваєшся нормально?

Так, мене часто запитують про це (усміхається). Але, напевно, вперше за довгий час я можу відповісти, що так, я почуваюся нормально. Психологічно я у кращій формі, ніж будь-коли. Я добре почуваюся. Зараз я маю травму, але пристрасть до футболу повернулася до мене.

– Розкажи, що трапилося.

– Думаю, час сказати людям, що сталося. Це важко говорити, оскільки все це сталося нещодавно. Я довго приховував це. Мені страшно говорити про це, але я думаю, що правильно це зробити.

Я став залежним від снодійного. Ця проблема не лише у мене. У футболі з нею стикається набагато більше людей, ніж ви можете уявити.

Коли я повернувся з Туреччини (після гри в “Бешикташі”), дізнався, що мені потрібна операція. Я перебував у поганому психологічному стані. Я вирішив вирушити до сучасного реабілітаційного центру, де допомагають впоратися із залежностями, проблемами з психічним здоров’ям та психологічними травмами. Я відчув, що настав час. Ніхто не може вирішити за тебе, чи треба туди йти. Ти можеш ухвалити це рішення сам.

У мене був тяжкий період. Я покладався на речі, які мені шкодили. Щоранку я прокидався і бився з битвою – приходити на тренування з усмішкою. Я мав показати, що я щасливий. Але всередині я програвав цю битву. Настав час щось змінити. Коли мені сказали, що потрібна операція, я відчув ті самі почуття, що й на початку цього періоду.

Отже, я вирушив до реабілітаційного центру на шість тижнів. “Евертон” ставився до мене дуже підтримуючим і турботливим. Я завжди буду вдячний клубу. Вони були відкритими та чесними, і розуміли мою ситуацію. Коли я приймав одне з найважливіших рішень у своєму житті, я не міг просити більшого. Я зробив те, чого боявся, і щасливий, що це зробив.

Все це пов’язане зі стигмою, люди не хочуть про це говорити. Поїздка до реабілітаційного центру звучить страшно. Але я не міг уявити, скільки користі це принесе мені. Я був у поганому стані. Коли я був молодим, зі мною відбувалося багато чого, і я не усвідомлював цього. Я робив дурні вчинки, і я звинувачую себе за це. Після подорожі до центру я дізнався багато нового про себе. Все це ніколи не було під контролем. Розуміння та усвідомлення допомогли мені. Я звільнився від негативних почуттів, які заважали мені рухатися вперед.

Скільки часу пройшло?

– Я закінчив лікування три тижні тому. Я хотів бути чесним та поговорити про це. Зараз я в хорошій формі. Я почуваюся досить сильним, щоб говорити про це, – сказав колишній півзахисник “Тоттенхема”, який зараз виступає за “Евертон”.

Новини партнерів

Комментарии: