“Рома” намагається укласти угоду щодо Морати

Згідно з повідомленнями, «Рома» продовжує свою гонитву за нападником «Атлетіко Мадрид» Альваро Моратою, а іспанець був би готовий піти на скорочення зарплати, щоб об’єднатися з Жозе Моурінью та Пауло Дібалою. 

Embed from Getty Images

За даними Calciomercato, Мората заробляє близько 6 мільйонів євро за сезон за своїм поточним контрактом з “Атлетіко”, який діє до кінця сезону 2023-24. 

Ця цифра вважається занадто високою для «Роми», однак Calciomercato повідомляє, що Мората готовий би скоротити зарплату приблизно до 4,5 млн євро на рік, щоб приєднатися до «Джаллороссі». 

Кажуть, що 30-річний гравець є головною ціллю для Моурінью та його команди, незважаючи на те, що широко повідомлялося про інтерес до угоди про оренду форварда “Вест Хема” та збірної Італії Джанлуки Скамакки. 

Недавні повідомлення підкреслили, що Моурінью та Дібала телефонували Мораті, намагаючись переконати його перейти на «Стадіо Олімпіко» цього літа. 

Однак існує певна плутанина щодо ціни, за яку Мората доступний. Деякі звіти припускають, що він може піти за гонорар від 10 до 12 мільйонів євро, тоді як інші, переважно в Іспанії, стверджують, що насправді ця цифра становить 20-25 мільйонів євро. 

Якби запитувана ціна «Атлетіко» справді становила 25 мільйонів євро, то «Рома», як повідомляється, наполягала б на альтернативній угоді, швидше за все, угоді про оренду з умовним пунктом про викуп.

Новини партнерів

Комментарии: