“Челсі” запропонували за Кайседо 75 млн євро

“Челсі” запропонував усно 70+5 млн фунтів за Кайседо, але сума виявилася недостатньою. Гравець бажає перейти в іншу команду та вважає поведінку «Брайтона» неповажною.

Embed from Getty Images

Зараз «Челсі» перебуває у процесі переговорів із «Брайтоном» щодо трансферу Мойсеса Кайседо. Згідно з інформацією від журналіста Бена Джейкобса, остання усна пропозиція лондонського клубу склала 70+5 млн фунтів. Проте «Брайтон» відхилив цю пропозицію, але вона стала відправною точкою для обговорення можливих умов угоди.

Представники гравця наполягають на переході, стверджуючи, що «Брайтон» обіцяв відпустити його за «гідної» пропозиції, коли він підписував новий контракт. Сторона Кайседо вважає, що сума 80 млн фунтів, включаючи бонуси, є розумною та справедливою, і пропозиція «Челсі» не знаходиться далеко від цієї цифри.

Джерела, близькі до гравця, також стверджують, що Кайседо почувається скривдженим неповажним ставленням “Брайтона” і вважає, що його мали продати за рекордну для клубу суму. Сьогодні він має намір передати свої почуття безпосередньо клубу.

Брайтон поки не виставив пряму ціну в 100 мільйонів фунтів або вище, хоча деякі джерела натякали на цю суму. Вони вважають, що вартість Кайседо має залежати від його нещодавно укладеного контракту, його поточної форми та потенціалу на довгострокову перспективу. Тому вони прагнуть одержати за нього значну суму.

Зазначається, що якщо «Челсі» запропонує включити захисника Леві Колуїла до угоди, то «Брайтон» буде готовий розглянути гнучкіші умови переговорів. Однак лондонці поки що не змінили свою позицію і не мають наміру продавати Колуїла.

Брайтон знає про бажання Кайседо змінити клуб і розуміє, що немає інших активних претендентів, які сприяли б початку аукціону. Це робить «Челсі» впевненим у своїй позиції, що, у свою чергу, сповільнило переговори.

Новини партнерів

Комментарии: