VBET – новий спонсор “Динамо” Київ

Футбольний клуб “Динамо” та компанія VBET оголосили про укладання співпраці на сезон 2023/24, де VBET стає офіційним спонсором київського клубу. Відповідно до договору компанія має пріоритетне право на продовження співпраці на наступні сезони.

Фото – офіційний сайт “Динамо”

Відповідно до цієї співпраці, “Динамо” та VBET планують спільні дії в медійних та маркетингових галузях, а також спрямовувати зусилля на привернення уваги фанатів команди.

Футбольний клуб “Динамо” прагне розширити свою аудиторію та створити нові можливості для свого розвитку. Співпраця з VBET Ukraine має важливе значення для клубу, який активно інвестує у свою першу команду, а також у розвиток інфраструктури та дитячої Академії. Віце-президент з маркетингу ФК “Динамо” Олексій Паламарчук висловив подяку всім, хто підтримує розвиток професійного футболу в Україні.

Нагадаємо, що попереднім спонсором “Динамо” була букмекерська компанія FAVBET. Співпраця з нею завершилася, і в наступному матчі проти “Мінаю” на футболках команди вже буде представлено логотип нового спонсора, VBET.

Новини партнерів

Комментарии: