Нюбеля передали в оренду «Штутгарту» до завершення поточного сезону

Воротар Нюбель було передано на правах оренди з «Баварії» до «Штутгарту». Там він перебуватиме, як мінімум до закінчення цього сезону, тобто не лише 2023-го, а й 2024 року. Голкіперу вже надали в команді 33 номер.

Оренда Нюбеля, згідно з договором, коштуватиме 1 млн. євро. Але опція його викупу після завершення зазначеного періоду не передбачено. Тому з великою ймовірністю контракт не продовжуватимуть, і воротар повернеться назад до «Баварії».

Embed from Getty Images

Останні кілька сезонів перед цим Нюбель уже був в оренді. Він виступав за “Монако”. Тут він провів 76 матчів. На жаль, статистика пропущених м’ячів не така райдужна – 98.

Наразі основний голкіпер мюнхенської «Баварії» все ще не оговтався від травм, які він отримав під час катання на лижах, відпочиваючи на одному з найпопулярніших гірськолижних курортів. Це сталося ще у грудні 2022 року. На думку лікарів, Мануель Нойєр активно йде на виправлення і позитивний прогрес у цьому питанні є практично щодня. Але до першого матчу сезону, призначеного на 18 серпня, стати в дію він точно не зможе.

Мануель, за версією кількох спортивних журналів, вважається найкращим воротарем усіх часів. Його «візитною карткою» є активна участь у грі команди, що відрізняє Нойєра від багатьох інших голкіперів. Спортивна кар’єра Нойєра розпочалася у маловідомому клубі «Шальке 04». Він відіграв цілий сезон у молодіжці команди. А після того, як тренери помітили талант юного футболіста, його перевели до основного складу «Шальке». Із ними він виграв перший Кубок Німеччини. 2011 року Мануель перейшов до «Баварії».

Примітно, що передача в оренду Нюбеля практично ніяк не позначилася на коефіцієнтах букмекерів, які, як і раніше, вважають Баварію одним з основних лідерів турнірної таблиці. Тому зараз час для вигідних ставок на перемогу улюбленої команди. Тим більше, всі перевірені букмекерські контори сьогодні доступні на Bookmaker-Expert.com і їхати нікуди навіть не доведеться.

Новини партнерів

Комментарии: