“Дніпро-1” дає бій, але програє двоматчеве протистояння “Панатінаїкосу”

Сьогодні, у матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів “Дніпро-1” зустрілось з “Панатінаїкосом”. Дніпрянам потрібно було вигравати з різницею в 3 м’ячі, щоб пройти в наступний раунд, але як і очікувалось – дива не сталось.

Фото: scdnipro1

“Панатінаїкос” 2:2 “Дніпро-1”

Голи: Шпорар 15′, 70′, — Довбик 24′, Сарапій 54′.

Попередження: Паласіос 45+2′, Чокай 90+5′, — Бланко 20′, Рубчинський 43′, Піхальонок 55′, Когут 87′.

Вилучення: Танчик 75′.

Розпочався матч пропущеним голом від “Дніпра-1”, Андраж Шпорар скористався помилкою Євгена Волинця і записав на своє ім’я взяття воріт.

Та дніпряни незабаром оговтались. Артем Довбик обвів 4-х суперників, вриваючись в штрафний майданчик і зрівняв рахунок у матчі. Потім Довбик забив ще раз, але рефері зафіксував фол під час розвитку атаки.

Після перерви команда Кучера заставила вболівальників повірити, що диво все ж таки можливе. Едуард Сарапій вивів свою команду вперед після того, як забив з подачі кутового.

Та всі надії розвіяв Андраж Шпорар, який оформив дубль у матчі і похоронив шанси “Дніпра-1” на прохід в наступний раунд.

Греки йдуть у третій відбірковий раунд Ліги чемпіонів, де на них чекає “Марсель” Руслана Маліновського, а дніпряни вилітають у кваліфікацію Ліги Європи, де зіграють з празькою “Славією” Качараби та Таловєрова.

Новини партнерів

Комментарии: