Анонс матчу Ліги Конференцій “Діла” – “Ворскла”. 03.08.2023

У четвер, 3 серпня, команда “Ворскла” з Полтави зіграє матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій проти грузинської команди “Діла” в місті Горі на стадіоні “Тенгіз Бурджанадзе”. Початок матчу о 20:00 за київським часом.

Embed from Getty Images

“Діла”

Команда “Діла” вже зробила сенсацію, пройшовши у першому раунді кваліфікації Ліги конференцій “Дунайську Стреду”. Тепер у грузинської команди досить низький моральний тиск перед матчем у відповідь проти “Ворскли”, оскільки вони вже продемонстрували свій потенціал.

Хоча чемпіонат Грузії, який проводиться за системою “весна – осінь”, зараз на літній паузі, “Діла” підтримує ігровий тонус, беручи участь у матчах за Суперкубок Грузії проти “Торпедо” Кутаїсі та у єврокубкових поєдинках.

“Ворскла”

Для “Ворскли” матч проти “Діли” став першим офіційним поєдинком у поточному сезоні. Нещодавно вони зіграли у першому турі УПЛ проти “Дніпра-1”, проте цей матч було відкладено через участь обох команд у єврокубках. Можливо було б корисніше зіграти ще один офіційний матч для підтримки ігрового тонусу, але ситуація з логістикою українських клубів ускладнює це питання.

У першому матчі проти “Діли” “Ворскла” змогла вирвати перемогу з рахунком 2:1, забивши голи на останніх хвилинах. Команда Віктора Скрипника продовжує працювати над укомплектуванням складу і нещодавно підписала 20-річного бразильського форварда Тьяго Роса Да Кунью (Тьягіньо).

Прогноз на матч

Букмекери трохи схиляються на користь “Діли” як невеликого фаворита у матчі-відповіді, але вважають “Ворсклу” явним фаворитом на прохід у наступний раунд. Імовірність того, що “Ворскла” не програє у Грузії, оцінюється коефіцієнтом 1,57.

Новини партнерів

Комментарии: