Ібрагімович, Погба та інші футболісти-гонщики. У них висока швидкість не лише на футбольному полі

Футболісти – одні з найбільш високооплачуваних спортсменів. Звичайно, і витрачають вони свої мільйони з розмахом: яхти, вілли, готелі на березі океану, діаманти.

Неабиякий інтерес викликають серед фанатів та автомобілі, на яких пересуваються топ-зірки футболу. Адже кожен приїзд гравців до стадіону – це своєрідна виставка дорогих іграшок наших кумирів.

Деякі футболісти відчувають любов не лише до ексклюзивних моделей, а й до швидкості. За що, до речі, нерідко бувають покарані поліцією. Кого ж можна сміливо назвати футболістом-гонщиком?

Златан Ібрагімович

Думаю, перше місце  у цьому списку займає великий Златан. Король футболу явно претендує на звання короля автостради.

Embed from Getty Images

«Зі мною практично ніхто не любить їздити. І зовсім не тому, що я поганий водій. Просто швидкість, з якою я їду, багатьох лякає. Розганяю до 300 км/год. Але мені цього замало. Витискаю ще більше – 301, 305, 310…325. Ну, а як інакше? Адреналіну. Ніхто з моїх друзів не може витримати таких перегонів», – розповідав Златан Ібрагімович у 2018 році.

Щоправда, якщо вболівальники захочуть повторити не лише фінти Златана на футбольному полі, а й на автостраді, слід пам’ятати, що за такого стилю водіння гальмівні колодки просто «горять» і міняти їх доводиться дуже часто.

Вже екс-футболіст Златан Ібрагімович обожнює автомобілі марки Volvo. Улюблений “залізний кінь” Златана – Volvo C30 T5 R Design (230 кінських сил). Звісно, в автопарку Ібрагімовича є й Maserati, Ferrari, Porsche, Audi, Lamborghini.

Незважаючи на грізний характер, який постійно виявлявся на футбольному полі та любов до швидкості, Златану досі вдається ганяти на своїх авто, уникаючи штрафів.

Маріо Балотеллі

Італійський футболіст не відрізняється стабільністю на футбольному полі. За яскравим сплеском зазвичай слідує довгостроковий провал. Та й дисципліна футболіста – не приклад для юних гравців.

Фото GQ Italia

Проте головний хуліган європейського футболу не відстає від більшості зіркових футболістів і постійно поповнює свій автопарк новими дорогими іграшками.

Улюблений автомобіль Маріо – Range Rover Evoque. Цей «залізний кінь» допомагає Маріо втекти від надто настирливих фанатів. Для того, щоб поганяти автострадами у Маріо є Ferrari, Bentley, Maserati, Nissan, Lamborghini.

Не дивно, що епатажний і креативний Маріо любить високу швидкість і часто порушує правила дорожнього руху. Щоправда, поліцейські не роздають на дорогах жовті та червоні картки, а виписують штрафи. Кілька разів у Маріо навіть забирали права водія. У 2015 році, будучи футболістом «Ліверпуля», італієць розігнав свій Ferrari до швидкості 175 км/год. Щоправда, Маріо стверджував, що не розібрався – у кілометрах чи милях показує швидкість спідометра автомобіля. Суд виніс вердикт – штраф і позбавлення прав водія на 28 днів.  Цього ж року італійські ЗМІ повідомили, що Балотеллі не сплатив штрафів у розмірі 11 тисяч євро за перевищення швидкості в Італії.

Поль Погба

Француз виділяється серед більшості футболістів – ультра модні зачіски, брендові речі із золотими нашивками, найкрутіше взуття та, звичайно, колекція автомобілів. Переїжджаючи з Італії до Англії («Ювентус» – «Манчестер Юнайтед») та назад («Манчестер Юнайтед» – «Ювентус»), Поль перевозить і весь свій автопарк вартістю близько одного мільйона євро: Ferrari, Mercedes, Bentley, Rolls Royce, Audi , Maserati, Lamborghini, Mclaren P1.

До певного часу Поль Погба не порушував правила дорожнього руху. Але один день змінив усі. Точніше, записка, яку футболіст знайшов на лобовому склі свого Rolls Royce: «Досить їздити, як…».

Слід згадати, що в цей час (2019 рік) Погба мав проблеми на футбольному полі. Будучи гравцем «Манчестер Юнайтед», Погба все ніяк не міг зловити хвилю і почати грати так, як від нього чекала вся Англія. Чи то невдачі на «Олд Траффорд», чи записка так вплинула, але завжди слухняний водій почав хвацько розсікати вулицями Лондона та передмістя. Штрафи за перевищення швидкості для Поля Погба стали звичними листами.

Девід Бекхем

Яких тільки автомобілів немає в автопарку Девіда? Maserati MC 20, Porsche, Ferrari, броньований Hummer H2, Aston Martin, електричний Jaguar, McLaren MP4-12C Spider.

Embed from Getty Images

У 2017 році Бекхем придбав автомобіль як реактивний винищувач – McLaren 720S. Ця ластівка за три секунди набирає швидкість до 100 км/година.

Кохання до швидкості у Девіда з’явилося в ті часи, коли футболіст не міг дозволити собі ексклюзив. Будучи молодим футболістом, Бекхем купив Ford Escort у Райана Гіггза всього за сім тисяч доларів. З того часу англієць не уявляє своє життя без швидкісних автомобілів.

Проте Бекхем не порушує правила дорожнього руху. Екс-футболіст міг отримати штраф, перевищивши швидкість на вулицях Лондона у 2018 році, але уникнув покарання. Вся справа у знаку обмеження швидкості, яка була встановлена всього за кілька днів до інциденту. Футболісту вибачили неуважність.

У 2021 році Бекхем отримав подарунок до Нового року – Maserati VC20 Fuoriserie Edition. Ця пташка розганяється до 325 км/год за 2,9 секунди.

Слід зазначити, що Девід особисто брав участь у розробці дизайну цього автомобіля разом із майстрами компанії Maserati Centro Stile.

Карім Бензема

Розкішний автопарк зібрав і володар «Золотого м’яча-2022», екс-футболіст «Реала» Карім Бензема. Француз любить швидкісні автомобілі. Його автопарк вражає: Bugatti Chiron (розганяється до 420 км/год),   Mercedes Benz-SLR, Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini, BMW.

Сьогодні Карім намагається не порушувати швидкісний режим. Але так не завжди. У 2013 році футболіст розігнався на nbsp; Lamborghini до 215 км/год на трасі, де можна було їхати зі швидкістю лише 100 км/год. За такий жарт Карим був оштрафований на 180 тис євро і позбавлений прав водія на вісім місяців.

Слід зазначити, що Бензема не бере участі у показі мод автомобілів перед стадіоном. Довгий час французький футболіст приїжджав на базу Реала на старенькому BMW 2005-го року. Цей автомобіль Карім придбав, підписавши свій перший професійний контракт із «Ліоном». З того часу минуло 18 років, але «залізний кінь» виглядає, як новий. Звичайно, це BMW.

Новини партнерів

Комментарии: