Пройшло жеребкування плей офф Ліги Конференцій. “Дніпро-1” може зіграти з “Зорею”

В результаті жеребкування плей-офф раунду Ліги Конференцій було визначено суперників для команд “Динамо” та “Дніпро-1”, які представляють Україну. Це має стати важким випробуванням, особливо для київської команди.

Фото: Оксана Васильєва

У Ньоні 7 серпня відбулося жеребкування останнього етапу відбірного раунду Ліги Конференцій, де можуть взяти участь дві українські команди. “Динамо” має поборотися з грецьким “Арісом” у третьому раунді, тоді як “Дніпро-1” може приєднатися до Ліги Конференцій, якщо програє “Славії” у третьому етапі відбору Ліги Європи.

Згідно з традицією, перед жеребкуванням команди були розподілені за групами та отримали свої номери.

Якщо “Динамо” пройде “Аріс”, то у разі успіху воно битиметься з переможцем пари “Нефтчі” (Баку, Азербайджан) – “Бешикташ” (Стамбул, Туреччина).

А якщо “Дніпро-1” поступиться “Славії”, то йому належить зіграти проти переможця пари “Лех” (Познань, Польща) – “Спартак” (Трнава, Словаччина). Перший матч у цій парі відбудеться на полі “Лех”/”Спартак”.

Дати матчів призначено на 24 та 31 серпня.

Слід нагадати, що якщо “Дніпро-1” все ж таки подолає “Славію”, то у вирішальному етапі відбору Ліги Європи йому доведеться зіграти із “Зорею” з Луганська.

Новини партнерів

Комментарии: