“Манчестер Юнайтед” планує позбутися ван де Бека та Фреда

Футбольний клуб “Манчестер Юнайтед” прагне терміново розлучитися з Фредом та Донні ван де Беком. Відмовлено у переході Скотта Мактомінея у “Вест Хем”. Головна мета клубу – продати гравців, щоб завершити придбання Софіяна Амрабата з “Фіорентини” та Жан-Клера Тодібо з “Ніцци”.

Embed from Getty Images

Наразі “Манчестер Юнайтед” активно шукає нові команди для Фреда та Донні ван де Бека до завершення поточного тижня. Гроші, отримані від продажу цих півзахисників, планують вкласти в переходи Софіяна Амрабата з Фіорентини і Жан-Клера Тодібо з Ніцци.

Варто зазначити, що ведуться переговори між “Манчестер Юнайтед” та “Вест Хемом” щодо Харрі Магуйара. Однак “МЮ” вже відхилив пропозицію “молотобійців” про купівлю Скотта Мактомінея за 30 мільйонів фунтів. “Вест Хем” висловив бажання придбати обох гравців разом, витративши близько 60 мільйонів євро. Тепер майбутнє переговорів та можлива нова пропозиція залежать від “Вест Хема”.

У цей літній період “Манчестер Юнайтед” вже значно вклав кошти у нових гравців. Клуб придбав Расмуса Хейлунда за 75 мільйонів євро, Мейсона Маунта за 60 мільйонів та Андре Онану за більш ніж 50 мільйонів.

Новини партнерів

Комментарии: