Зінченко розповів, що після переможного фіналу Ліги Чемпіонів йому зателефонував Пеп Гвардіола.

Олександр Зінченко поділився, що наступного дня після фіналу Ліги чемпіонів, він отримав дзвінок від Пепа Гвардіоли і спочатку подумав, що це лише сон.

Embed from Getty Images

Лівий захисник з “Арсеналу” та збірної України розповів про свої почуття у зв’язку з перемогою “Манчестер Сіті” у Лізі чемпіонів.

  • Ти, напевно, запитував себе: “Що було б, якби я залишився в “Сіті”? Чи міг би я виграти цей трофей?”
  • Я розповім тобі відверто. Я був щиро радий. Я вболівав за “Сіті”, бо усвідомлював, наскільки сильно клуб жадав перемоги в Лізі чемпіонів, наскільки довго вони йшли до цього. Тож, відверто кажучи, мені було дуже приємно за них.

Я надіслав вітання всім гравцям “Сіті” і наступного дня вранці мені зателефонував сам Пеп. Чесно зізнаюся, коли я побачив його ім’я на екрані, мені навіть здалося, що я ще сплю.

Перше, що він сказав, полягало в тому, що кожен гравець, який коли-небудь грав за “Сіті”, є частиною цієї перемоги. Він також привітав мене з цим. На той момент я був глибоко зворушений і висловив йому подяку за все, що він зробив для мене.

  • Але ти не шкодуєш? (Про свій відхід з “Манчестер Сіті”)
  • Я скажу так – у нас у житті всього одна можливість, і витрачати її на жаль просто немає сенсу. Нам треба рухатися вперед. Так, у мене був свій шлях, і я дуже щасливий, що отримав цей досвід гри за цей фантастичний клуб із такими приголомшливими людьми. Це життя, – поділився Зінченко.

Нагадаємо, у фіналі Ліги чемпіонів 2022/23 “Манчестер Сіті” переміг “Інтер” з рахунком 1:0 та вперше в історії клубу завоював головний європейський трофей.

Новини партнерів

Комментарии: