Анонс та прогноз матчу Ліги Конференцій “Аріс” – “Динамо” Київ. 10.08.2023

У четвер, 10 серпня, на стадіоні грецької команди “Аріс” відбудеться матч за участю київського “Динамо”. Це перша гра третього відбірного раунду Ліги конференцій. Початок матчу – о 21:15 за київським часом.

Фото: “ratingbet.com”

“Аріс”

“Аріс” розпочав свій шлях з другого відбірного раунду Ліги конференцій, де його суперником була команда “Арарат-Вірменія”. Перший матч завершився внічию 1:1, а у грецькій грі “Аріс” здобув перемогу з рахунком 1:0 завдяки голу Фабіано на 80-й хвилині.

“Динамо” Київ”

Київське “Динамо” не брало участі у єврокубках сезону 2022/2023 до третього відбіркового раунду Ліги конференцій. В українській Прем’єр-лізі команда набрала 6 очок з 6 можливих після двох турів, здобувши перемоги над “Оболонь-Бровар” (4:2) та “Мінай” (4:1).

Прогноз и ставка

У цьому матчі фаворитами вважаються гості. Коефіцієнт на перемогу “Аріса” складає 3.07, на нічию – 3.28, а на перемогу “Динамо” Київ – 2.34.

“Динамо” Київ прагне продовжити свою безпрограшну серію і в цій грі з “Арісом”, що цілком реально з огляду на їхню поточну форму. Ставка: Ставка на перемогу “Динамо” Київ із коефіцієнтом 2.34.

Також можна ризикнути і поставити на те, що обидві команди зможуть забити голи у грі.

Новини партнерів

Комментарии: