Головний тренер “Реала” заявив, що довіряє українцю Андрію Луніну

Анчелотті висловив абсолютну довіру Луніну.

Embed from Getty Images

Наставник мадридського “Реала” позитивно оцінив перспективи українського воротаря Карло Анчелотті, головний тренер “Реала”, натякнув, що Андрій Лунін, можливо, займе місце Тібо Куртуа, доки той відновлюється після травми. При цьому він також не відкинув можливості придбання ще одного воротаря.

“Минулий день був складним для нас. Ми втратили важливого гравця через травму, але у футболі такі ситуації трапляються. Я хочу висловити побажання якнайшвидшого відновлення Куртуа і підтверджую нашу повну довіру Луніну, який є видатним воротарем.

Він показав чудові результати у підготовчому періоді. Лунін – талановитий гравець та чудовий воротар. Йому не вистачає досвіду, що накопичується з кожним матчем.

Зараз наша команда має роздуми до 31 серпня. У нас також є молоді перспективні воротарі, такі як Каньїсарес та Фран. Франу лише 17 років… У наступні дні ми розглянемо, чи є сенс посилити склад ще одним воротарем. Поки що ми продовжуватимемо працювати з Луніном, оскільки ми маємо повну довіру до нього”, – прокоментував Анчелотті.

Новини партнерів

Комментарии: