“Шахтар” хоче, щоб Тете відсторонили від футболу за перехід у “Галатасарай”

“Шахтар” пред’являє вимогу про дискваліфікацію Тіті за його перехід у “Галатасарай”. Крім того, скаргу також подали проти турецького клубу.

Embed from Getty Images

Футбольний клуб “Шахтар” подав офіційну скаргу у ФІФА з приводу переходу бразильського вінгера Тете та вимагає його тимчасового усунення від участі у футболі. Також “гірники” висловили невдоволення з приводу дій “Галатасарай”, оскільки вони придбали гравця без попередньої згоди “гірників”.

Донецький клуб вважає, що “джимбом” не мав права укладати угоду з гравцем, оскільки у футболіста був контракт з “Шахтарем”, що діє. Раніше повідомлялося, що Тете розірвав контракт, проте “Шахтар” не отримав офіційного підтвердження цієї інформації.

Чемпіони УПЛ сезону 22/23 стверджують, що Тете міг би тимчасово призупинити свій контракт із клубом згідно з правилами УЄФА, але він не зробив цього раніше і залишався в команді навіть під час повномасштабного вторгнення. Це стає основним аргументом для подання скарги.

Минулого сезону Тете провів час в оренді у двох різних клубах. У першій половині кампанії бразильський гравець грав за “Ліон”, а в січні перейшов до “Лестера”.

Новини партнерів

Комментарии: