“Лаціо” впевнений у підписанні Льоріса

Sky Sport Italia стверджує, що “Лаціо” «впевнений» у підписанні Уго Льоріса з “Тоттенхема”, оскільки переговори між клубом та оточенням гравця тривають.

Embed from Getty Images

Досвідчений французький воротар хоче залишити Північний Лондон після покупки Гульєльмо Вікаріо у “Емполі” цього літа. Sky Sport Italia заявив, що “Лаціо” впевнений у забезпеченні підпису Льоріса найближчими днями.

“Тоттенхем” погодився розлучитися з переможцем Чемпіонату світу 2018 Францією, поки тривають переговори між “Б’янкочелесті” та оточенням гравця.

Повідомляється, що Льоріс готовий перейти в Серію А, але його оточення зараз веде переговори щодо зарплати та тривалості контракту. За словами Джанлуки Ді Марціо, сторони близькі до досягнення угоди.

“Лаціо” запропонував дворічну угоду, яка дозволить їм використовувати так званий «указ про зростання» та заощадити 50% від валової зарплати гравця.

Команда Мауріціо Саррі також знаходиться на порозі підписання Ніколо Ровелли та Луки Пеллегріні з “Ювентуса”, інвестувавши в цю пару 21 мільйон євро.

Новини партнерів

Комментарии: